Mercabarna i l’AGEM utilitzem galetes amb l’objectiu d’oferir-te un millor servei i proporcionar-te una millor experiència en la teva navegació.

QUÈ SÓN LES GALETES?
Les galetes són fitxers que es descarreguen i es guarden a qualsevol dispositiu, i que emmagatzemen informació sobre la teva navegació. Les galetes són necessàries per poder accedir a determinats continguts i serveis, així com perquè la navegació sigui més còmoda i fàcil per als usuaris.
Les galetes no fan malbé el teu equip, i el fet que estiguin activades permet identificar i resoldre possibles errors. L’activació de l’ús de galetes en la teva navegació és voluntària, però t’informem que si les desactives la navegació a la nostra pàgina pot no ser òptima.
No obstant això, pots bloquejar, restringir o eliminar les galetes de la nostra pàgina web en qualsevol moment. Al final del document t’expliquem com fer-ho.

PER QUÈ ES FAN SERVIR GALETES EN AQUESTA PÀGINA WEB?
La informació emmagatzemada a les galetes d’aquesta pàgina web té una finalitat estadística, per possibilitar l’accés a tots els continguts i funcions que t’oferim, així com per millorar i optimitzar la nostra pàgina web per a tots els nostres usuaris.

QUI UTILITZA LA INFORMACIÓ RECOLLIDA PER LES GALETES?
La informació recollida i guardada durant la teva sessió serà utilitzada, d’acord amb el paràgraf anterior, exclusivament per Mercabarna i l’AGEM.
T’informem, així mateix, que les dades recollides durant la teva sessió seran emmagatzemades per Google mitjançant les eines Google Tag Manager i Google Analytics, amb l’única i exclusiva finalitat d’obtenir dades estadístiques que ens ajudaran a millorar constantment la pàgina web de “5 al dia”.

COM PUC DESACTIVAR LES GALETES?
Si prefereixes restringir, bloquejar o desactivar les galetes de la pàgina web d’El Pallol al teu navegador, pots fer-ho mitjançant la configuració de les opcions del teu navegador. Als enllaços següents disposes de tota la informació per desactivar les teves galetes:

Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer

Safari

Safari per a IOS (iPhone y iPad)

Chrome para Android

Utilitzem les galetes per millorar els nostres serveis i oferir-te una bona experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.

Veure política de galetes Tanca pop-up

VINE A VISITAR MERCABARNA

El dia 3 de juny comencen les inscripcions de la campanya 5 al dia pel curs 2024-2025!

TRUCA AL 93 556 20 00