Mercabarna i l’AGEM compliran estrictament la normativa vigent en cada moment sobre protecció de dades de caràcter personal i adoptaran les mesures legalment exigibles per a la protecció de les dades de caràcter personal de l’usuari, preservant-ne la privacitat i confidencialitat.
En virtut del que estableix l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), Mercabarna i l’AGEM informen que les dades de caràcter personal que ens proporcioneu mitjançant la nostra pàgina web, així com les dades a les quals Mercabarna i l’AGEM accedeixin com a resultat de la vostra navegació, consulta o sol·licituds realitzades mitjançant la pagina web de “5 al dia” seran recollides en un fitxer del qual és responsable Mercabarna i l’AGEM.
L’usuari del web dona el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza Mercabarna i l’AGEM a incorporar les dades que facilita per aquest mitjà als seus fitxers automatitzats per al seu tractament i ús amb la finalitat de gestionar el manteniment del web, d’acord amb el que estableix la LOPD.
L’usuari del web que facilita dades de caràcter personal a Mercabarna i l’AGEM pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d’acord amb el que estableix la LOPD, mitjançant la corresponent sol·licitud, acompanyada de la fotocòpia del seu DNI, davant el Registre de Mercabarna, c/ Major de Mercabarna, núm. 76, Centre Directiu, 5a planta, 08040 Barcelona.
D’acord amb el que estableix la LOPD, s’informa els usuaris del web que les dades de navegació de l’usuari NO seran controlades per galetes (cookies).
Mercabarna i l’AGEM adoptaran les mesures i els mecanismes necessaris per garantir la seguretat de les comunicacions i les transaccions que es produeixin mitjançant el web, segons l’estat de la tecnologia i d’acord amb la tipologia de les transaccions i els serveis que es posen a disposició dels usuaris.
Mercabarna i l’AGEM no garanteixen que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fan responsables dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a Mercabarna i l’AGEM, de retards o bloquejos en l’ús d’aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com també de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Mercabarna i l’AGEM.
“5 al dia” no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços o que provingui de fonts alienes a aquestes entitats.
Mercabarna i l’AGEM no garanteixen la disponibilitat i continuïtat del funcionament del web i dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible, s’advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.
Mercabarna i l’AGEM es reserven el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació, configuració i continguts del web, així com també l’oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i les condicions que conté el present avís legal.
Els possibles conflictes relatius a aquest web es regeixen exclusivament pel dret de l’Estat espanyol i de la Comunitat Autònoma de Catalunya, i els jutjats de Barcelona són els únics competents. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquesta clàusula i renuncia expressament a qualsevol altre fur que li pugui correspondre.

Utilitzem les galetes per millorar els nostres serveis i oferir-te una bona experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.

Veure política de galetes Tanca pop-up