Broquetes de pomes i pollastre amb salsa de llimona

Broquetes de pomes i pollastre amb salsa de llimona

Ingredients:

Ingredients (6 persones):
3 pits de pollastre
2 pomes
oli d’oliva
surt i pebre

Salsa:
15 cl de iogurt grec
1 cullera sopera de mel líquida
1  cullera sopera de suc de llimona fresca
1  cullera de cafè de gingebre confitat picat
1 cullera sopera de mostassa

Pasos:

Abocar en un bol tots els ingredients de la salsa, i barrejar bé. Deixar refredar.

Tallar les pomes en cambres, llevar el cor i tallar cada cambra en tres, i després en dues, en forma de mitja lluna.

Posar a escalfar una paella amb una mica d’oli d’oliva i daurar les pomes per les dues cares.

Tallar els pits de pollastre en petits daus, tirar sal i pebre. Tirar un doll d’oli d’oliva en un paella i ficar els trossos de pollastre a fregir per ambdues cares.

Prepara petites broquetes, posant trossos de poma i pollastre en uns escuradents.

Tornar a escalfar si és necessari, i servir amb la salsa d’acompanyament.

Utilitzem les galetes per millorar els nostres serveis i oferir-te una bona experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.

Veure política de galetes Tanca pop-up