QUI POT PARTICIPAR A LA CAMPANYA?

 “5 al dia” és una campanya dirigida a nens i nenes entre 9 i 10 anys, preferentment de 4art curs, d’escoles públiques, concertades  i privades de tot Catalunya, que té per objectiu el foment de l’alimentació saludable i sostenible mitjançant la promoció del consum de fruites i  hortalisses.


VOLS SABER QUÈ FAREU EN AQUESTA ACTIVITAT?

L’acció principal d’aquesta campanya consisteix en visitar el Mercat Central de Fruites i Hortalisses de Mercabarna durant tot un dia, en el transcurs del qual es realitzen activitats i tallers diversos per apropar els infants al món de les fruites i les hortalisses.

Clica  el següent botó per veure tota la informació:

QUÈ US CAL PORTAR?

Els participants de la campanya “5 al dia” dinen a Mercabarna a base d’amanides variades, macedònies de fruites i sucs naturals, que complementen amb  un plat principal o carmanyola que cal que portin.

 

COM US DONAREM LA BENVINGUDA?

Sigui quin sigui el vostre mitjà escollit per arribar a Mercabarna (autocar o transport públic) l’equip de monitors us estarà esperant al punt de trobada ubicat al Carrer Major de Mercabarna, 76 (davant del Centre Directiu).

En el següent enllaç hi ha la informació per arribar a Mercabarna:
Com arribem a Mercabarna

 

PREPAREU-VOS PER A LA VISITA!

Per preparar la visita, us proposem aquesta unitat didàctica per tal que la treballeu a classe. D’aquesta manera, els nens poden començar a familiaritzar-se amb els conceptes més rellevants. Així, podrem aprofundir-los durant la vostra visita!

També ens és molt important conèixer els hàbits de compra i de consum de fruites i hortalisses de les famílies dels escolars. Per això us demanem que feu arribar aquest qüestionari a les famílies per a que puguin emplenar-lo.

RESERVA UN DIA A L’AGENDA

Per reservar una visita a Mercabarna contacta amb nosaltres.

RESERVA UN DIA A L’AGENDA

Per reservar online la teva visita fes click en el següent botó

Utilitzem les galetes per millorar els nostres serveis i oferir-te una bona experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.

Veure política de galetes Tanca pop-up

VINE A VISITAR MERCABARNA

El dia 3 de juny comencen les inscripcions de la campanya 5 al dia pel curs 2024-2025!

TRUCA AL 93 556 20 00