Rave

(Raphanus sativus)

Arrel globulosa de color vermell. La carn interior és blanca. Sabor lleugerament picant.

    • Gen
    • Feb
    • Mar
    • Abr
    • Mai
    • Jun
    • Jul
    • Ago
    • Set
    • Oct
    • Nov
    • Des
    • Cultiu a l'aire
    • Cultiu forçat en hivernacle
    • Conservació en càmeres frigorífiques
    • Producte de varies procedències
    • Producte de contraestació (de l’hemisferi sud)

Traducció del nom

Català: Rave
Castellà: Rábano
Anglès: Radish

Categoria

Hortalissa

Família

Comercial: Hortalissa d’arrel
Científica: Crucífera

Varietats

Dàtil vermell, Jolly, Llarg vermell murcià, Primo, Rave mitjà-llarg punta blanca

Valor nutricional

20 calories per cada 100 grams

Grams que fan una ració

250 grams

Propietats/beneficis

El rave té propietats antioxidants i, com a conseqüència, evita l’envelliment prematur. També evita l’estrenyiment i potencia les defenses immunològiques.

Formes de preparació i consum

El rave sol menjar-se cru en amanides.

L’arbre on creix i les seves curiositats

Ravenera

El rave prové del Pròxim Orient, on es cultiva des de fa més de dos mil anys, però continua molt proper al tipus ancestral i sovint retrocedeix a la forma primitiva d’arrel seca i astellosa.

Utilitzem les galetes per millorar els nostres serveis i oferir-te una bona experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.

Veure política de galetes Tanca pop-up