LA RACIÓ RECOMANADA PER A CADA PERSONA, DEPÈN DE MOLTS FACTORS, PERÒ ES POT ESTABLIR DEPENENT DEL TIPUS O GRUP D’ALIMENT
FRUITES
| CÍTRICS | |
|---|---|
| Aranja | 150-200 g |
| Lima | |
| Llimona | |
| Mandarina | |
| Taronja | |
| FRUITES DE LLAVOR | |
|---|---|
| Codony | 150-200 g |
| Nespre | 2-3 unitats |
| Pera | 150-200 g |
| Poma | 150-200 g |
| FRUITS TROPICALS | |
|---|---|
| Alvocat | 150-200 g |
| Kiwi | 150 g |
| Litxi | 150 g |
| Mango | 1/2-1 unitat |
| Papaia | 150-200 g |
| Pinya | 150-200 g (2 talls) |
| Plàtan | 150 g (1 peça) |
| Xirimoia | 120-150 g |
HORTALISSES
| TUBERCLES | |
|---|---|
| Batata | 180-200 g (1 peça) |
| Patata | |
| HORTALISSES D'ARREL | |
|---|---|
| Nap | 1-2 unitats |
| Pastanaga | 1 peça gran |
| Rave | 250 g |
| Remolatxa | 150 g (1 unitat) |
| Xirivia | 1-2 unitats |
| HORTALISSES DE BULB | |
|---|---|
| Calçot | 250 g (10-15 unitats) |
| Ceba | 1000-150 g |
| Porro | 250 g |
| HORTALISSES DE TIJA | |
|---|---|
| Endívia | 2 unitats |
| Espàrrec blanc | 200-250 g |
| Espàrrec verd | 200-250 g |