Amanida cruixent de blat i pomes

Amanida cruixent de blat i pomes

Ingredients:

Ingredients (6 persones):
2 pomes Granny Smith o Fuji

250g de blat
1/2 cogombre
150g de formatge
75g d’avellanes
1 grapat petit de raïms blancs
1/2 ram de cibulet
5 branques de cerfull
3 culleres d’oli d’oliva
surt i pebre

Pasos:

Tirar el blat en una cassola d’aigua bullint amb sal. Deixar coure el temps indicat en el paquet i escórrer. Abocar en un recipient i deixar refredar.

Tallar el cogombre en dos, llevar les granes i tallar en daus petits.

Pelar les pomes, tallar-les en cambres, llevar el cor i tallar en petits daus.

Tallar el formatge en petites galledes. Tallar els raïms en dos. Esmicolar les avellanes.

Abocar tots els ingredients en el recipient, sobre el blat. Afegir el cibulet i el cerfull en trossets.

En un bol, preparar la salsa barrejant el vinagre i l’oli. Afegir la sal i el pebre i tirar en l’amanida. Barrejar i posar a refredar abans de servir.

Utilitzem les galetes per millorar els nostres serveis i oferir-te una bona experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.

Veure política de galetes Tanca pop-up