20È ANIVERSARI " 5 AL DIA"

Des de 1999, més de 120.000 alumnes de 3r i 4t de primària d’escoles públiques, privades i concertades de tot Catalunya han participat en la campanya educativa ‘5 al dia’. Després de vint anys la filosofia del projecte educatiu continua sent d’actualitat i ha ajudat a la conscienciació per a una alimentació saludable i a complir petits canvis en l’alimentació diària.

L'IMPACTE DE 5 AL DIA

Més del 90% dels nens i nenes recorden després de la campanya educativa que han de consumir 5 racions diàries d’entre fruites i verdures, i ho posa en pràctica. 

Gairebé un 50% dels pares afirma que els seus fills i filles consumeixen més fruita i verdura després de la visita.

Més del 90% dels nens i nenes han introduït una fruita o verdura nova després de la seva visita a Mercabarna. 

20 ANYS SALUDABLES!

DESPRÉS DE 20 ANYS SEGUIM PROMOVENT HÀBITS SALUDABLES

1999

2019

LA FESTA DEL TIBIDABO, AJORNADA

Posposem la celebració fins al curs 2020-21

Atesa la situació sanitària amb el Covid-19 i les recomanacions de les autoritats competents, Mercabarna i AGEM han decidit posposar la celebració de la festa del 20è aniversari de la Campanya 5 al dia. Per raons d’agenda i d’organització, la festa i les activitats que se’n derivaven com el  concurs se celebraran al finalitzar la temporada escolar 2020-2021. En breu, informarem de la nova data i de més detalls.

Lamentem els inconvenients que aquesta mesura us pugui ocasionar i agraïm la vostra comprensió davant d’aquesta situació excepcional.

Per a més informació, podeu trucar al 93 159 72 65 o enviar un correu electrònic a aniversari5aldia@mercabarna.com

Utilitzem les galetes per millorar els nostres serveis i oferir-te una bona experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.

Veure política de galetes Tanca pop-up