20È ANIVERSARI " 5 AL DIA"

Des de 1999, més de 120.000 alumnes de 3r i 4t de primària d’escoles públiques, privades i concertades de tot Catalunya han participat en la campanya educativa ‘5 al dia’. Després de vint anys la filosofia del projecte educatiu continua sent d’actualitat i ha ajudat a la conscienciació per a una alimentació saludable i a complir petits canvis en l’alimentació diària.

L'IMPACTE DE 5 AL DIA

Més del 90% dels nens i nenes recorden després de la campanya educativa que han de consumir 5 racions diàries d’entre fruites i verdures, i ho posa en pràctica. 

Gairebé un 50% dels pares afirma que els seus fills i filles consumeixen més fruita i verdura després de la visita.

Més del 90% dels nens i nenes han introduït una fruita o verdura nova després de la seva visita a Mercabarna. 

20 ANYS SALUDABLES!

DESPRÉS DE 20 ANYS SEGUIM PROMOVENT HÀBITS SALUDABLES

1999

2019

PARTICIPA AL CONCURS DE FOTOGRAFIA - 5 AL DIA 20è ANIVERSARI

5 al dia és la nostra filosofia

Coneixeu els missatges de ”5 al dia”? Ho volem veure!!! Envieu-nos dues fotografies amb la classe que els plasmin.

Recordeu que aquest concurs és obert només a les escoles participants de la campanya educativa “5 al dia” 2019-2020.

Quines Fotografies Cal Presentar

“Som uns frescos”

Una foto que mostri què es fa a nivell d’escola per garantir una dieta saludable que consta d’aliments frescos. La fotografia/composició ha de venir acompanyada d’un dels missatges de la campanya educativa de “5 al dia” (podeu trobar els missatges al web). Envieu una foto que permeti captar de seguida algun dels missatges propis de la campanya. Volem veure una classe saludable!

“20 saludables anys”

Fem 20 anys de programa educatiu promovent hàbits saludables. Volem que ens envieu fotos en què vosaltres també celebreu aquest 20 anys de “5 al dia”. Prenent com a base fruites, verdures i els missatges saludables de la campanya, volem que ens sorprengueu!  Creativitat al poder!! 

LA FESTA DEL TIBIDABO

per a escoles participants de la campanya educativa 2019-2020

5/5/2020: Festa de l’Alimentació Saludable al tibidabo

Volem celebrar el 20è aniversari de “5 al dia” posant de relleu la importància dels hàbits d’alimentació saludables. Per això convidem les escoles que participen aquest curs al programa educatiu, a una festa ben especial, el proper dimarts 5 de maig de 2020, al Parc d’Atraccions Tibidabo.

Tindrem el Tibidabo en exclusiva per a les escoles, i a més de les atraccions del parc els nens i nenes podran participar en diverses activitats on remarcarem com és d’important mantenir una dieta equilibrada i fer exercici físic per gaudir d’un estil de vida saludable.

Logo 5 al dia 20 aniversari

només per a escoles que participin a 5 al dia

Si enguany participeu com a escola a “5 al dia”, confirmeu la participació a la festa del Tibidabo tan aviat com sigui possible!

Les places són limitades!

 

Utilitzem les galetes per millorar els nostres serveis i oferir-te una bona experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.

Veure política de galetes Tanca pop-up