Amanida de carbassa

Amanida de carbassa

Ingredients:

-1/2 kg de carbassa
-1 pebrot  sec
-2 grans d’all
-1 / 2 culleradeta de comí
-Oli d’oliva i sal

Pasos:

Preparació

1. Talleu la carbassa en daus d’uns 3cm.

2. Poseu a bullir la carbassa amb la sal i el pebrot sec, coberta amb aigua.

3. Quan la carbassa estigui tendra, escorreu-la i poseu-la en un bol. Aleshores traiem la pell del pebrot, amb una cullereta.

4. Poseu en un morter els alls, el pebrot i els comins, i piqueu fins que es faci una pasta homogènia. Afegiu-hi oli d’oliva, lligant fins aconseguir una textura cremosa.
5. Aboqueu la crema sobre la carbassa, quan ja estigui freda o tèbia, i barrejar bé.
6. Serviu freda o temperada.

Utilitzem les galetes per millorar els nostres serveis i oferir-te una bona experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.

Veure política de galetes Tanca pop-up